вівторок, 15 жовтня 2024 р.

Всеукраїнський конкурс до Всесвітнього Дня екологічного маркування!

Лист МОН щодо організації конкурсу 

Лист ГО "Жива планета" щодо участі у конкурсі

Національний тест з медіаграмотності

 

Пропонуємо пройти національний тест із медіаграмотності, який проводять уже третій рік поспіль. 

Коли?
👉Протягом дня 17 жовтня з 8:30 до 23:59 за покликанням: https://filter.mcsc.gov.ua/start/?fbclid=IwY2xjawFzKyxleHRuA2FlbQIxMAABHXTeFx7Pt1XjIQunp4F5FFFVYqmYYgf6MYWo05Y81zrdqoBT2mRObILnMQ_aem_F0h1JY9HKwYnNLns05F0OQ .

Пройти тест можна лише один раз — учасники та учасниці, які пройдуть тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки. Тест буде відкритий на сайті й після 17 жовтня, але претендувати на призи зможуть лише ті учасники та учасниці, які пройдуть його саме в цей день.

Скільки запитань?
Тест містить 25 питань і 5 тематичних блоків. Після проходження тесту вам автоматично буде виведений результат, а правильні відповіді опублікують 18 жовтня на сайті «Фільтра».

Хто отримає подарунки?
П’ятдесят учасників та учасниць, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають корисні призи, серед яких подарункові сертифікати на книги у Vivat, портативні зарядки, термокружки, ігри з медіаграмотності та інше. Подарунки переможці отримають протягом місяця після проведення тесту.

Детальну інформацію про тест можна знайти на сторінці події від Національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр».



Здорове медіаспоживання під час війни

Реєстрація на презентацію 

Просимо заповнити форму для реєстрації до 12.00. 28 жовтня 2024 р.

Тож 29 жовтня о 16.00 ми запрошуємо вас на презентацію посібника для вчителів «Здорове медіаспоживання під час війни», яку модеруватимуть Любов Найдьонова, докторка психологічних наук, член-кореспондентка НАПН України, та Олена Тараненко, кандидатка філологічних наук, менеджерка з розбудови потенціалу проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» IREX.