четвер, 29 серпня 2024 р.

Серпневі зустрічі

 28 серпня відбувся інструктивно-методичний семінар "Особливості навчання біології у 2024-25 н.р. Ефективна співпраця та комунікація в освітньому процесі НУШ". У роботі семінару взяли участь керівники фахових спільнот учителів біології територіальних громад області та працівники ЦПРПП, які відповідають за викладання предмета. Під час зустрічі обговорили питання реалізації Концепції НУШ та Державного стандарту (2020) у базовій середній школі (другий цикл - базове предметне навчання) при навчанні учнів біології у 7 класах. 

Зустріч була змістовною та результативною. Педагоги взяли активну участь в обговоренні  питань щодо реалізації підходів Державного стандарту та Концепції, особливостей сучасного уроку біології та оцінювання навчальних досягнень учнів відповідно до нормативних документів, отримали методичні рекомендації та поради щодо вище зазначених питань.



 


пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Серпневі зустрічі - готуємось до впровадження Концепції НУШ у базовій школі

 22 серпня взяла участь у роботі засідання професійної спільноти вчителів біології Погребищенської міської громади, організоване Центром професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенської міської ради. На засіданні розглядались питання організації навчання біології у 2024/2025 н. р. Особлива увага приділялась питанням організації навчання у 7-х класах у зв'язку з переходом на новий рівень - ІІ цикл базової середньої освіти базового предметного навчання. Вчителі долучились до обговорення актуальних питань планування та організації навчання біології, опрацювали нові нормативні документи: Типова навчальна програма для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти та Рекомендації оцінювання результатів навчання здобувачів освіти відповідно до Державного стандарту базової середньої освіти.

Щиро вдячна консультанту Центру Валентині Григорівні Тімергазіній за запрошення та можливість поспілкуватися з учителями наживо.

Дякуємо ЗСУ за можливість комунікувати, працювати та планувати на перспективу.

Успішного та результативного навчального року Вам, шановні колеги!







Всеукраїнська інтернет-олімпіада 2024-2025 н. р.

Наказ Міністерства освіти і науки України про проведення Всеукраїнських учнівських інтеренет-олімпіад  у 2024/2025 навчальному році