пʼятницю, 20 жовтня 2023 р.

Запрошення на всеукраїнський вебінар

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі у Всеукраїнському вебінарі для вчителів біології «Використання освітнього ресурсу «BioInteractive»  Медичного Інституту Говарда Хьюза в роботі вчителя біології», який відбудеться  30  і 31  жовтня 2023 року (форма проведення – онлайн).

Мета вебінару: підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності вчителів біології шляхом опанування сучасними методиками навчання біології, розширення і поглиблення знань в галузі генетики, еволюційної біології та екології, розвитку уміння застосовувати міжнародні ресурси в освітньому процесі.

Теми, які будуть розглянуті у ході вебінару:

      загальний огляд ресурсу «HHMI BioIntereactive» та перспективи його використання для навчання біології в Україні;

      відеоматеріали для вивчення еволюційної біології (формування адаптацій, видоутворення, адаптивна радіація);

      гени структурні і регуляторні; регуляція експресії генів. Еволюція лактазної персистентності в популяціях Homo sapiens;

      вивчення екології з ресурсом  «HHMI BioIntereactive»: відеоматеріали та інтерактиви ресурсу щодо впливу глобальних змін клімату на симбіоз коралів і водоростей. Матеріали про ключові види та їх роль в екосистемах.

Спікер вебінару – Галина Ягенська, кандидат педагогічних наук, народний вчитель України, учасник міжнародного тренінгу для вчителів Genes of Change: New ways of Teaching Evolutionary Biology" (EMBL Heidelberg), доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Вебінар дводенний. Початок роботи 30 і 31 жовтня о 15:00. Загальна тривалість 6 академічних годин.

Запрошуємо до участі вчителів біології та інших зацікавлених  педагогічних працівників закладів освіти всіх типів і форм власності.

Для участі необхідно до 27 жовтня 2023 року заповнити реєстраційну анкету учасника за посиланням https://forms.gle/URSgR9YmYCCvPVBc7  

Запрошення з покликанням на вебінар буде надіслано на електронну адресу, вказану в реєстраційній анкеті. Участь у вебінарі безкоштовна.

З освітньою програмою вебінару можна ознайомитися на сайті ВІППО за покликанням: http://surl.li/mgefr  

Вебінар проводиться за підтримки МОН України та освітнього ресурсу «BioInteractive»  Медичного Інституту Говарда Хьюза.

Контактна інформація: 43010, м. Луцьк, вул. Винниченка, 31; е-mail:  h.yahenska@vippo.org.ua,  ktm@vippo.org.ua. 

Немає коментарів:

Дописати коментар