пʼятниця, 3 липня 2020 р.

Курси онлайн


"Курси, курси, курси... Якими вони будуть на цей раз?" Щоденні зустрічі надихали, захоплювали, збагачували всіх нас - і слухачів, і викладачів. На початку легкі побоювання, переживання та хвилювання, ближче до завершення - впевненість і відповідальність, в останній день - море позитиву, креативу і творчості - так вони пройшли. 
"Море позитиву!", "Класна робота!", "Хочу подякувати колегам за обмін досвідом, за спілкування. Велика дяка Галині Андріївні за її працю, толерантність і креативність", "Дякую за цікавий досвід, нові ідеї", "Дякую, за інформативні і гарно організовані курси", "Галина Андріївна,велика Вам подяка за чудово організоване дистанційне навчання.Тут отримала багато корисного і щодо методики, і щодо форм, і щодо методів навчання. Цікаві були вебінари, веб-конференція з обміну досвідом. Все буде використовуватися в роботі. Є такий вислів, що учитель - бджілка, знання учнів - мед.То Ви вправна, мудра бджілка-трудівниця, а я отримала багато меду!" - такими словами оцінили курси підвищення кваліфікації вчителі біології. 
Дорогі мої колеги! Ви всі великі молодці - Ви ЦЕ зробили і стали на щабель вищими від своїх страхів, побоювань та переживань. І зникав Інтернет, і пропадало світло - ви в розпачі до телефона - "Що робити, Галино Андріївно?" Але все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Ми разом подолали всі негаразди і довершили добру справу. Я дякую вам, мої любі,  за все, що ми разом пережили, за теплі слова і пережиті позитивні моменти. Бажаю вам у подальшому тільки перемог - великих і маленьких, досягнення мети і здоров'я для реалізації задуманого. До нових зустрічей, сподіваюсь очних, у стінах нашої  рідної академії.
З повагою та найкращими побажаннями ваша Галина Опаренюк.











Немає коментарів:

Дописати коментар